Sincere condoleante

Doamne, ce planuri ai cu prietenii noştri?
De ce îi iei la tine pe unii aşa de tineri?

Ne apropiem de sfârşitul anului. Un an negru, un an îndoliat, un an cu prieteni crescători plecaţi la cele veşnice, iar unii dintre ei aflaţi chiar în floarea vârstei.

Acum cu amărăciune în suflet trebuie să anunţăm încă o dispariţie fulgerătoare a unui om tânăr, în condiţii normale de trai el ar fi trebuit să se afle la jumătatea drumului prin această lume.

A fost un prieten desăvârşit şi un partener de nădejde care lasă în urmă un copil care avea mare nevoie de sfaturile şi protecţia unui tată, lasă în urmă o asociaţie la care a fost un stâlp de bază, şi nu în ultimul rând lasă crescătorii de păsări, iepuri sau porumbei fără un prieten. Mereu zâmbitor, liniştit şi dornic să se implice şi să ajute sunt calităţi pe care Gabor le-a etalat mereu în expoziţiile la care împreună am participat.
Ne este foarte greu să vorbim de el la timpul trecut, dar Orban Gabor a plecat dintre noi răpindu-ne bucuria revederii planificată cu prilejul expoziţiei naţionale.

Pentru cei care doresc să îl petreacă pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc sâmbătă la Odorheiu-Secuiesc.

Dumnezeu să te aibe în pază şi Veşnică pomenire îţi promitem, Gaborică.
O să fii mereu o amintire vie pentru toţi prietenii hobbysti .
Condoleanţe familiei şi colegilor din Asociatia Crescatorilor de Porumbei de ornament si Animale Mici din Odorheiu-Secuiesc.

Crescătorii sunt alături de familia îndoliată.