Proces Verbal UGCPPAMR Sectia De Iepuri

Proces verbal de la sedinta UGCPPAMR privind sectia de iepuri

Astazi 26.03.2011, cu ocazia sedintei anuale desfasurate la Galati, s-au discutat urmatoarele:

 1. Dare de seama privind expozitiile desfasurate in anul competitional 2010 (Galati feb. si nov. 2010, Expozitia Nationala Sannicolaul Mare)
 2. Organizarea de cursuri in vederea largirii corpului national de arbitri. S-a stabilit ca pana pe data de 15.apr.2011 cluburile sa comunice lista cu persoanele propuse pentru a urma aceste cursuri.
 3. S-a stabilit ca pana pe data de 15.apr.2011, cluburile sa comunice liste cu membrii care detin deja carnet de arbitru, pentru a primi acceptul comisiei si a fi promovati in cadrul expozitiilor organizate sub egida UGCPPAMR.
 4. Stabilirea unei taxe de tatuaj in valoare de 4 lei / animal tatuat, precum si modul in care se va face acesta, dupa cum urmeaza:
  • Urechea dreapta – RO 1, unde RO reprezinta indicativul de tara iar 1 este numarul de ordine din registrul genealogic al exemplarului din rasa si varietatea respectiva.
  • Urechea stanga – BZ 11, unde BZ reprezinta indicativul localitatii in a carei asociatii esteluat in evident proprietarul femelei, iar 11 sunt ultimile cifre ale lunii si anului in care este fatat puiul, in speta ian.2011.
 5. Se tatueaza cu indicativul localitatii unde locuieste crescatorul si se centralizeaza in registrul asociatiei in care este inscris.
 6. Pentru colectie se prezinta 3 animale
 7. Pentru acordarea Titlului de Campion Romania animalul trebuie sa fie nascut in Romania in anul desfasurarii expozitiei.
 8. Fisa de monta se completeaza de proprietarul masculului.
 9. Dl. Mihai Cornea prezinta Regulamentul de organizare al expozitiilor UGCPPAMR
 10. S-a convenit elaborarea si punerea la dispozitia reprezentantilor cluburilor afiliate a unui regulament al comisiei nationale de arbitri pentru a fi discutat si adoptat tinand cont si de propunerile venite din partea crescatorilor.
 11. S-au propus ca perioade de desfasurare a expozitiei nationale a anului in curs doua variante:
  • 30 nov – 04 dec.
  • 07.dec. – 11.dec.
 12. Continuarea si incurajarea publicarii pe site-ul UGCPPAMR de articole de specialitate de catre membrii sectiunii.

Presedintele sectiei iepuri, Grun Ernestin