Comments

 1. Ticsa Liviut

  Buna seara sunt membru intr-o asociatie care este afiliata la UGCPPAMR.Intrebarea mea este de ce nu postati procesul verbal intocmit la Adunarea Generala care a avut loc in aprilie la Stupini ,Brasov.Multumesc.

   • Ticsa Liviut

    ASA da, sa vada membri nostri .Eu am fost prezent si stiam ce sa intimplat dar pentru cei care nu au fost prezenti am cerut acest lucru .Multumesc

 2. Sabin Ivan

  Buna ziua
  Eu consider necesar exprimarea exacta in vocabular juridic a hotararilor organelor de conducere SI COMUNICATELOR UNIUNII fara a se crea confuzii privind existenta altor organe de conducere decat cele stature prezentate pe sit. Eu nu gasesc in sectiunea “Organizare” sau statutul Uniunii termenul.. “Prezidiu!” Adunare generala (AG) si Consiliu de Conducere (Consiliu Director a se vedea OG 26/1990 ) sunt organismele statutare de conducere. Rugamintea este sa nu percepti comentariul meu ca pe o chestiune critica ci ca pe o clarificare juridica necesara, evitarii confuziilor si dezbaterilor inutile.
  Cu stima Sabin Ivan ACPAM – BN

 3. Sabin Ivan

  Buna ziua
  Am postat cu ceva timp in urma o observatie de ordin juridic care nu se regaseste ca postare.Se cenzureaza oare dialogul cu membrii uniunii? Mai intreb inca odata termenul “Prezidiu” se regaseste in statutul Uniunii si in descrierea organelor de conducere a Uniunii sau este un organism de conducere paralel celor alese statutar?
  Va dresez rugamintea de a posta si Statutul Uniunii pe acest sit, practic acesta este “Constitutia” pentru toate asociatiile afiliate de unde isi pot cunoaste drepturile si obligatiile. Se evita astfel controversele si mai ales suspiciunile.Din moment ce postarile mele sunt absolut politicoase si bine intentionate nu inteleg de ce sunt cenzurate?
  Va multumesc anticipat!

  • webmaster

   Pentru a evita postarile automate de tip spam, comentariile intra in moderare inainte de a fi publicate. Cu scuzele de rigoare, din motive obiective am ramas putin in urma cu actualizarile pentru site, incluzand aici moderarea comentariilor.

   Am dat mai departe sugestiile Dvs.