Hotarare – Decizia Civilă nr. 792/A – 04.09.2015

HOTARARE

Admite exceptia lipsei de interes a apelantului Clubul Columbofil Cibinul Sibiu. Respinge ca lipsit de interes apelul declarat de apelantul Clubul Columbofil Cibinul Sibiu împotriva încheierii civile 1021/19.05.2015, pronuntata de Judecătoria Sannicolau Mare in dosarul 1129/295/2015. Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale active a apelantului Grun Ernestin Ladislau. Admite apelul declarat de apelantul Grun Ernestin Ladislau impotriva aceleiasi incheieri. Schimba in tot incheierea apelata. Respinge cererea petentei Uniunea Generala a Crescatorilor de Porumbei, Pasari si Animale Mici din Romania de operare a modificarilor in actele constitutive ale petentei, conform actului aditional si hotararii 1/2015 a adunarii generale a petentei, atestate sub nr. 23/26.04.2015 si 24/26.04.2015 de avocat Acrivopol Elena Bianca. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 04.09.2015.

Textul integral al deciziei, aici.

Comments

 1. FRATILA DAN

  unde este domnul Vrapciu sau nu mai vrea sa scrie comentarii nu tot timpul iti iasa pasenta dar pentru aia trebuie sa ridici mana chiar daca ai pierdut si sa-ti ceri scuze fata de cei care i-ai acuzat si sa dovedit prin instanta cine erau cei in drept sa candideze si sa conduca aceasta uniune

 2. Justitiarul JR

  Habar n-aveau ce vorbeau, ne-au subestimat. Sperau sa fim roboti usor de programat, sa stam cu turma. Razand le-am aratat degetele mijlocii cum ne-a invatat un mosneag. Uita-te acum la noi, cum se invarte roata – fanii Uniunii mai multi decat armata. MD sa ia-n clar amenintare, ca acum avem drept de votare. VANT IN PENE .

 3. jony

  Vai, vai, vai …… mai Mergeani. Este timpul să-ți justifici activitatea la uniune. In catalogul de la naționale nu te regasesti sau la alte expoziții, in concluzie nu ești crescator . Oricum din 2012 pana in prezent ai fff multe realizari

  • Dreptate si adevar

   Episodul 1.
   Am fost stupefiat cind am auzit mizeriile intimplate la sedinta de la Lugoj.
   Acum s-a facut DREPTATE.
   Din 2006 cred de la infiintarea Uniuni (de la cluj)
   ati URLAT intruna ca nu este legala ca nu este afiliata la Ee ca se fac ilegalitati ca si voi puteti comanda inele ee ca puteti participa la expozitii europene ATI MINTIT SI DEZINFORMAT INTRUNA ATITIA ANI .NU STIU CUM VA MAI PUTETI UITA IN OCHI MEMBRILOR DUMNEAVOASTRA,CU ATAT MAI MULT VA MAI EXPUNETI PUBLIC SI CULMEA NESIMTIRI MAI SI CANDIDATI .
   Mam hotarit sa scriu si daca va fi nevoie sa si ajut pt.ani frumosi dela inceputuri cind un grup de ”nebuni frumosi ,tineri si pasionati au pornit la drum iar noi citiva mai in virsta me-am alaturat lor pt. a face lucruri care TREBUIAU FACUTE CU MULTI ANI IN URMA.
   In decursul anilor mai exact de la revolutie columbofilia Romana a avut suisuri si coborisuri
   A fost de la Cluj d-mnul profesor Moldovan a urmat d-l Ciurescu Seba de la Lugoj cu
   cufrumoase expozitii acolo ,dupa problemele lui Seba ,decesul d-lui Mokos si venirea celor noi
   au inceput si problemele.
   Sa nu uitam de ARBITRAJE – ”CAIETUL MURDAR” pt cei care nu stiu contabilitatea se tinea pe un caiet ,ce sa mai vorbim de acte contabile.
   Expozitii peste expozitii bani incasati fara acte aceeiasi campioni rase standardizate 0
   Cirdasia Lugoj(clubul lui Zeno),Brasov,Turda,Craiova,Timisoara,si alte citeva persoane raspindite prin tara culmea nesimtiri aceiasi de atunci au vrut acum sa puna laba pe tot.DOMNILOR ATI AVUT TIMP PESTE 10 ANI ATUNCI NU ATI FACUT NIMIC,ATI VENIT SI ATI VRUT SA ACAPARATI TOT ACUM,AR TREBUI SA BA FIE RUSINE..
   Ma gindesc cit vor mai fi mintiti membri de la cele doua federatii?de catre capii lor.
   La federatia de la Breaza nimemi nu stie nimic din ce sa facut acolo(subventiile de pe pasari)
   si culmea nesimtirii EI VIN SI ACUZA UNIUNEA
   DE NUSTIU CE NEREGULI .Nu se uita in curtea lor sau este mai usor sa minti si sa-ti ascunzi nepriceperea ,neputinta si nesimtitea in spatele unor minciuni.
   Va urma!

  • Sebestyen Attila

   Nici o problema,poate il regasim la Expozitia Nationala a Uniunii(!!!!)de la Lugoj in calitate de arbitru national(???!!!! :-):-)…).Sper ca presedintele CNAR sa-i gaseasca o grupa de rase pe care numitul sa stie sa o arbitreze…

 4. membru

  1.Pana nu se pune ordine in arbitraj cu un regulament clar al arbitrilor si reguli de incopatibilitate, Uniunea nu va progresa!
  2. Pana nu se va pune ordine in finante conform legii la nivel de asociatii Uniunea nu va progresa.
  3. Sunt laudabili pasii actualei conduceri in privinta transparentei si comunicarii este un inceput. Dar sunt multe intrebari despre moralitatea domnului arbitru (sef sectie iepuri la Uniune) A. Stanciu care cantareste iepurii din ochi si acorda titluri de campioni dupa prietenii si interese proprii! Cel mai relevant este ca si-a acordat sie-si titlul de campion expozitie la Bistrita in 2014. Tot acest “domn” a viciat rezultatele expozitiei nationale Suceava 2014 in detrimentul altor asociatii. Merita asemenea indivizi sa mai profeseze ca si arbitri sau sa faca parte din oranele de conducere locale sau unionale?!

 5. gherghel

  buna ziua
  este primul comentariu pe care il fac pe aceasta pagina
  Sincer mi se pare aberant ceea ce scrie in invitatia de participare la expozitia nationala de la Lugoj…..la colectie se va acorda titlul de campion la 94 de puncte iar la individual la 96!!!!!! si la fel sa nu conteze inelele si tatuajele la iepuri………se pare ca noi suntem mai catolici decat PAPA iar un alt lucru aberant sa nu decontezi cazarea si masa delegatilor care insotesc animalele la expozitia Nationala.Sincer mi se pare un plan bine pus la punct pentru a spala niste bani intre anumiti oameni.Dorim sa fim in europa sa incurajam acest Hobby dar cu asemenea oameni care isi urmaresc interesul propriu…….
  Atunci ce rost are sa mai cheltuim bani cu inele si cu tatuaje si certificate de origine la iepuri…..Oameni buni treziti-VA si hai sa devenim crescatori si sa fim uniti…..e pacat ca avem animalele cele mai bune din europa dar suntem condusi de oameni cu interese si care umbla cu tot felul de ascunzisuri.
  Sincer imi doresc sa ne vedem cu placere la expozitii si sa nu fie ura intre crescatori.
  Am mai spus-o si o sa mai spun pana cand se va intelege ….Noi ca si UNIUNE trebuie sa avem un singur loc stabilit in Romania …….pentru a organiza Expozitia Nationala a Romaniei.Sa avem un plan pentru patru ani sa stie crescatorii ca in data de X la Romexpo Bucuresti are loc expozitia Nationala in anul 2018………asa mi se pare normal si nu o anumita Asociatie sa organizeze ci Uniunea pentru ca ei dispun de logistica si de resursele necesare unui asemenea eveniment.Astfel se reduc cheltuielile cu transportul custilor din stanga in dreapta si asa mai departe.
  Iar organizarea acestui eveniment in acelasi loc ne confera Seriozitate si Stabilitate in cadrul Uniunii.
  Trebuie sa mergem innainte si sa Progresam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ALEXANDRU

   Maestre Gherghel, cred ca ati gresit locatia de postare! Trebuia sa va expuneti parerea la anuntul facut pentru Expozitia Natinala! Numai bine!

 6. FRATILA DAN

  domnule Gherghel cititi printre randuri acolo scrie ca nu vi se cere seria de inel sau tatuajul la inscriere la arbitraj daca nu au inele sau tatuaj sau sunt taiate sau falsificate vor fii descalificati cat despre colectii este nevoie de 376 de puncte la patru animale mini, dar sunteti rautacios si nu stiti sa pierdeti si acum cautati tot felul de motive.

 7. vali

  Intrebare pentru dl. Gherghel – dvs. cine sunteti? sau mai corect sunteti membru al uniunii?, din ce club faceti parte dvs.? si daca totusi sunteti membru ar trebui sa cunoasteti faptul ca la aderare va obligatia sa respectati statutul si regulametele uniunii. SUCCESURI DOMNULE

 8. gherghel

  Da dumneata cine esti domnule Vali?eu cresc pasari de 18 cu numeroase rezultate nationale si mai sunt si presedintele asociatiei din maramures……

 9. gherghel

  Iar pt dl.Fratila ar fii bine sa mai cititi odata aceasta hotarare judecatoreasca……prin care zice ca alegerile sunt valabile……

 10. xulescu

  Buna dimineata, s-a trezit si domnul Gherghel, dupa parerea mea putea linistit sa mai hiberneze macar un deceniu. Poate aveam adunari, sedinte mai linistite si civilizate…

 11. gherghel

  Xulescu……poate daca iti dadeai numele……dar toti sunteti niste lasi.si nu sunteti de acort cu niste oameni noi si cinstiti pentru a progresa si a privii spre viitor.numai la lucruri slabe va sta mintea

 12. Valentin Tanase

  Asta e cea mai buna gluma auzita in ultimul timp: “oameni noi si cinstiti pentru a progresa si a privii spre viitor”. Oamenii astia noi ar fi cei care au pus pe butuci Federatia si inca o mana de clubulete locale? :))) Foarte buna gluma. Nu te cunosc domnule Gherghel dar esti bun. Si mie mi se par toti niste invidiosi care motivand ca ce se intampla nu este legal se opun progresului. Toti cei alesi si-au facut mana prin diverse structuri inainte sa vina la Uniune, am vazut cu totii ce capabili sunt si acum ar fi avut ocazia sa isi de-a masura talentului. Daca nu se bagau invidiosii care cred ca totul trebuie sa fie legal oamenii astia ar fi facut minuni. In cel mai scurt timp. “Puf!!!” a disparut totul. :))))

 13. xulescu

  Limba de lemn100%, dar dl Gherghel mai cu curaj,poate iese si ceva inteligent din gura dvs…nu numai spuma ca la Lugoj…..”sinergia faptelor ancorat in meandrele concretului”…

 14. xulescu

  dl Trambitas are iarasi de treaba,succes celui care.a fost cel mai mare sustinator a celui dovedit cu falsul…dupa sedinta de la Lugoj a plecat de capul lui la o sedinta internationala,unde nestiind nici o boaba de limbi straine nu se stie cat a inteles, dar invitat sa impartaseasca din experianta traita nu prea a dat curs….ESTE JENANT SI TRIST!….si pentru conducerea actuala…