Evenimente Comunicat Omisia De Etica Disciplina

Convocator

Subsemnatul Avram Ioan, Preşedinte  cu probleme de etică şi disciplină în cadrul Consiliului de Conducere al UGCPPAMR, sesizat fiind de articolul apărut în data de 02.09.11 pe site-ul www.porumbel.net semnat de dl. Piussi Torino, preşedinte al clubului Dacia Bucureşti şi intrigat de tonul acestuia, acuzele aduse şi limbajul folosit împotriva unor colegi şi membrii de conducere ai Uniunii, propun întrunirea Consiliului de Conducere al UGCPPAMR  în data de 08.09.11, locaţia-sala Expo Transilvania, Cluj Napoca, ora 16 pentru a lua o decizie cu privire la aceste probleme.
S-a ţinut  cont de faptul că dl. Piussi Torino nu este la prima ieşire de acest gen, căutând metode de rezolvare a unor probleme pe căi neregulamentare,  aducând un prejudiciu de imagine atât colegilor cât şi UGCPPAMR.
Amintim două situaţii care au dus la aceasta decizie:
1.sesizarea d-lui Sebestyen Attila, preşedinte al Secţiei porumbei de ornament din cadrul UGCPPAMR vizavi de comportamentul d-lui Piussi Torino în cadul Adunării Generale a Uniunii de la Galaţi-2011, unde numitul i-a adus injurii unui coleg şi membru de seamă al conducerii Uniunii, dl. Nistor Adrian, continuînd un limbaj violent şi după multiplele atenţionări din partea celor care au condus şedinţa
2.sesizarea delegaţiei UGCPPAMR la Adunarea Generală a EE de la Balaton, unde dl. Piussi Torino s-a adresat în nume propriu forurilor EE pentru a-şi rezolva problemele personale nemulţumit fiind soluţiile oferite de forurile competente din cadrul UGCPPAMR.

 

Preşedinte Ion AVRAM
Comisia de Etică şi Disciplină a  UGCPPAMR