Comunicat – UGCPPAM din Romania

Comunicat – UGCPPAM din Romania

Comunicat

UGCPPAM din Romania , membra cu drepturi depline al Entente Europeane(EE), va informeaza  urmatoarele:

In ciuda insistentelor si incercarilor de a ne intalni si a stabili o forma de colaborare cu “Federatia cluburilor columbofile de agrement “ , cu regret va informam ca nu s-a reusit acest lucru , drept urmare UGCPPAM din Romania  doreste sa ofere tuturor crescatorilor de porumbei, iepuri si animale mici din Romania posibilitatea de a participa la Expozitia Europeana 2009 – Nitra, Slovakia , dovedind astfel – inca o data – ca nu doreste ingradirea in nici un fel a participarii crescatorilor romani (cu rase romanesti sau straine) la cel mai mare eveniment European .
Regulamentul Expozitiei Europene 2009 prevede ca : “orice crescator din Romania poate participa la expozitia Europeana in conditiile in care este membru al unui club sau  asociatii  care este afiliata la UGCPPAM din Romania”, membra a Entente Europeane Ee .(UGCPPAM este singura Autoritate Romaneasca  afiliata la Ententee Europeane si  recunoscuta de catre aceasta).
In conditiile in care clubul sau asociatia din care face-ti parte nu este inca afiliata la UGCPPAM din Romania, va invitam sa incepeti  demersurile pentru afiliere in termen util , iar in cazul in care acest lucru nu este posibil ,exista varianta inscrierii intr-un club deja afiliat .

Totodata , prin afilierea la UGCPPAM , arbirtii columbofili vor avea posibilitatea de a participa la Sedinta Europeana de arbitraj din anul 2009 , sedinta la care se vor discuta ultimele modificari ale standardelor precum si tendindinte in arbitrajul European.

Sper ca participarea d-voastra sa fie cat mai numeroasa si sa reprezentam cu cinste si onoare columbofilia romaneasca la acest mare eveniment al crescatorilor de porumbei , pasari, iepuri , pasari exotice si cavia din Europa.

Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie :
Sebestyeny Attila 0749270433  , Soare Viorel 0723.675937  , Hadarau Vlad 0742.345247  , Harpad Vasile 0766.594526  Cornea Mihai 0722.535313

Cluj Napoca                           presedinte UGCPPAM din Romania:   Mihai Cornea