Convocator al Prezidiului UGCPPAMR

Convocator al Prezidiului UGCPPAMR

În conformitate cu prevederile Statului art. 11.4, prin prezenta, Președintele UGCPPAMR vă invită să participați la şedinţa Prezidiului UGCPPAMR care va avea loc la Cercul Militar din Mun. Lugoj, în data de 02.08.2015.

Duminica 02.08.2015

• Ora 10:00 Sosirea membrilor Prezidiului UGCPPAMR.

Locatia sedintei: str. N. Bălcescu, nr. 4, Lugoj – Cercul Militar

• Ora 11:00 Sedinta Prezidiului UGCPPAM R conform urmatoarei ordini de zi:

1. Rapoarte de activitate ale presedintilor de comisii ;
2. Pregătirea expoziției europene – Metz 2015
3. Expozitia nationala a UGCPPAMR 2015;
4. Participarea arbitrilor la cursul din 18 – 20 septembrie 2015 – Saint Avold – Franta;

• Ora 15:00 finalizarea ședinței de prezidiu a UGCPPAM Romania
Prezenta obligatorie si foarte importanta a urmatorilor membrii din prezidiu: Grun Ernestin, Rosu Anton, Vasile Liviu, Mot Dorin, Radu Catalin, Mergeani Dina, Tantarean Mihai, Stanciu Alexandru, Pacurar Daniel, Szonda Ioan, Varzescu Marius

Preşedinte UGCPPAMR
Ernestin GRUN

Secretar general,
Vasile Liviu

Comments

 1. vrapciu mihail

  Domnule secretar demisionar Va rog sa anuntati, pentru o cunoastere mai bine si informare a cluburilor member CE ATI INVOCAT IN DOSARUL DEPUS LA JUDECATORIA TIMISOARA RESPECTIV CE ATI CONSTESTAT SI PE CINE Consider ca este o sfidare ,o nesimtire crasa fata de noua conducere aleasa in mod democratic in martie 2015 Prin actiunile pe care le PROMOVATI demonstrati ca NU STITI SA PIERDETI SI VRETI SA PROMOVATI IN CONTINUARE HOTIA,PUNGASIA, MIZERI ,PLIMBAREA PE BANI NOSTRI adica ai majoritati si uneori BETIA ingrozind uneori vestul,adica lumea civilizata CU OAMENI EXPIRATI CU VICII MURDARE CARE DE FRICA UNEI ANCHETE RESPECTIV A UNUI AUDIT se zbat de frica morti Domnilor nu stu pe cine ati contestat si ce ,un lucru este cert; LUMEA NU VA MAI VREA ,pentru faptele voastre Domnilor fosti presedinte si secretar explicate membrilor uniuni cum va permiteti convocarea fostului prezidiu ,un gest iresponsabil o marlanie care,cred va va atrage si mai mult dispret din partea membrilor minoritari care v-au votat D-le Vasile ca un cadru militar ce sunte-ti va rog respectos sa comunicati acest articol VA MULTUMESC Brasov 24 07 2015

  • Domnule Vrapciu!Eu mi-am exprimat ne nenumarate ori respectul fata de dvs.si personal,si prin discutii avute cu diversi interlocutori-vizavi de ceea ce faceti ca proprietar-crescator de rase romanesti.V-am respectat(evident)si varsta.Dar comportamentul dvs.de la AG de la Lugoj si reactia asta furibunda,dar profund nedocumentata si neadecvata,cu acest limbaj…hm…dubios,pai,mie imi ridica mari semne de intrebare.Mai tineti minte cum veneati la mine la servici(pe vremea cand conduceam comisia de porumbei al UGCPPAMR)si-mi ziceati:”Hai,mai Atti sa facem ceva,sa fie bine pentru toti!”?Eu tin foarte bine minte,si am actionat ca atare:am propus si sustinut in fruntea acestei comisii un membru al clubului dvs.,convins fiind de calitatile acestuia si in ideea de”sa fie bine pentru toti”…si ce s-a intamplat?Noi cei care eram la Uniune am deschis poarta,usa,ferestrele si am pus masa iar dvs.ati venit,si actionand ca o armata,ne-ati aruncat pe geamul casei noastre.Sau credeti ca TOTI candidatii votati cu ardoare de “fosta Federatie”au fost mai buni decat cei propusi de noi????

 2. Liviu Vasile

  Urmare a celor solicitate de dvs. va invederez cu urmatoarele:
  1) La adunarea generala din 25-26 aprilie 2015 eu mi-am retras candidatura si nu mi-am depus demisia, dupa cum reiese destul de clar din procesul verbal al AG scris de dl. Valentin Chima. Retragerea candidaturii de la functia de secretar a venit in urma votului acordat de majoritate, pe care eu l-am respectat si am considerat ca noul presedinte ales trebuie sa-si exercite mandatul cu secretar nou.
  2) In urma desfasurarii AG au fost depuse 2 contestatii in instanta civila:
  – dosar 1129/295/2015 aflat pe rol la Tribunalul Timis pentru care nu a fost stabilita prima sedinta – clubul cibinul si dl. Grun Ernestin contesta Hotararea Adunarii Generale ca nefiind Statutara;
  – dosar nr. 1222/295/2015 aflat pe rol la judecatoria Sannicolau Mare cu primul termen pe data de 13.10.2015 – clubul cibinul contesta Adunarea Generala ca nefiind Statutara.
  3) Datorita faptului ca pentru noua conducere nu este emisa hotarare definitiva si irevocabila de instanta de judecata conducerea veche este inca in functie. De organizarea expozitia EE de la Metz trebuie sa se ocupe cineva. Nu este obligatoriu ca cine se ocupa de organizare sa mearga si la Metz.
  4) La care majoritate faceti referire? In anul 2014 asociatia Fantezia a platit cotizatia pt. 5 membri iar in anul 2015 pt. 100, clubul Dacia in anul 2014 a plati pt. 100, in anul 2015 pt. 150 si a participat la nationala in 2014 cu 5 membri, exemple pot continua.
  5) Dupa cum observati publicatiile pe acest site sunt libere si necenzurate dar am rugamintea SA NU TRANSFORMAM ACEST SITE INTR-O SALA DE JUDECATA.
  Pasiunea inseamna si suferinta si tranzitie totodata; pasiunea inceteaza atunci cand speranta a murit.(Honore de Balzac)

  VA ROG SA LASATI INSTANTELE DE JUDECATA SA ELUCIDEZE DACA AU FOST INCALCATE PREVEDERILE STATUTARE LA ADUNAREA GENERALA DIN APRILIE 2015 .

  • ALEXANDRU

   Domnule Liviu Vasile, vorbiti in raspunsul dumneavoastra pentru domnul Vrapciu, despre dosarele civile aflate pe rol! Dar de ce nu ne vorbiti si despre faptul ca ar trebui inaintate cateva plangeri penale impotriva unor indivizi care pe buna dreptate ar trebui sa fie cercetati penal?

   • Liviu Vasile

    dl. Alexandru va informez ca sunt depuse un numar de 3 plangeri penale. Dl. Vrapciu a intrebat de dosarul de la judecatoria Timisoara. Cand procurorul de caz va considera ca sunt sau nu fapte penale si va dispune inceperea sau neinceperea urmaririi penale atunci se vor face cunoscute si persoanele contestate. Va rog sa lasa-ti instantele de drept sa-si faca datoria. PERSOANELE CARE AU COMIS ILEGALITATI SE CUNOSC . Acest site este destinat crescatorilor si ar trebui sa venim cu articole si informatii necesare cresterii animalelor sau informatii despre expozitia europeana Metz.

 3. gigi

  De ce nu se face cunoscut faptul ca in anul 2014 au fost primite nestatutar asociatii si cluburi la uniune, adica nu au achitat cotizatia. Ar trebui sa se cunoasca faptul ca asociatia dl. Vrapciu sa inscris la uniune cu 28 in anul 2014 fara sa achite taxa de inscriere iar in anul 2015 a platit si votat cu 50. in aceasi situatie este si Fauna Baniei, presedinte av. Gatejescu Florin, a aderat cu 20 in 2014 fara cotizatie iar in 2015 a platit si votat cu 60. Av.Gatejescu platit sa apere legea in Romania, presedinte ales al uniunii. De care bani plangeti dl Vrapciu sunteti cotizanti la uniune din anul 2015. A fost o mare greseala cand vi s-a dat drept de vot. Nu a fost publicata nici o Hotarare cu aderarea asociatiei dvs. Oare vorbiti in calitate de membri ai uniunii sau ????? mai exact sunteti membri ai uniunii?????

  • La asta cu neplata cotizatiei nimeni nu prea vrea sa faca referiri.AG nu poate contramanda puncte din Statut decat daca este o AG Extraordinara pentru schimbarea statutului si acesta este urmat de o decizie definitiva a Judecatoriei,ori,din cate stiu,nici la Brasov,nici la Lugoj nu a fost asa ceva.Ori Statutul prevede clar faptul ca devii MEMBRU al Uniunii doar daca:depui cerere de adeziune insotita de documentele clubului si lista nominala a membrilor insotita OBLIGATORIU de un document care sa ateste ca s-a achitat cotizatia catre Uniune al acestora.Daca orice lipseste din aceasta lista,clubul nu mai devine membru,nu?????Pe altii i-am verificat mai ceva ca la DNA,dar aici(la propunerea cui…???)am incalcat FLAGRANT statutul.

   • sica

    Dl. Sebestyen are dreptate referitor la primirea asociatiilor noi primite in 2014. era normal sa plateasca toti, cu 5 sau 25 de membrii , dar sa plateasca. Unii au platit inca de la sedinta de la Brasov, iar cei primiti la Sibiu, la propunerea d-lui Grun, asa ca Ponta – cu codul fiscal, propagandistic, a venit cu propunerea in sedinta, foerte convingator, ceea ce se parea ca este hotararea prezidiului de atunci, sa nu plateasca pentru 2014 cu argumentul (deplasat) ca ei deja au platit la Federatie peanul respectiv. Pana ieri Uniunea se razboia cu Federatiile , azi se razboieste cu ea insasi, fractiunile din Uniune au dus la aceste rezultate, iar cei de la federatii s-au pozitionat conform intereselor fiecaruia, binenteles fractionati si ei. Pacat, tot crescatorii au de pierdut.Se pare ca si 2015 va fi un an mort pentru progres, pentru arbitraj si intruneste toate premisele pentru o expozitie nationala palida.

 4. xulescu

  mda ..dl Vrapciu si compania ,se vede ca nu v-ati schimbat deloc santeti niste hiene si sacali,fara scrupule si bun simt..DEZGUSTATOR..succes va doresc..si un pic de minte!

 5. Marius

  Domnule Vrapciu, nu as vrea sa fiu rautacios, dar observ ca va continuati atributiile ca persoana de propaganda negativa impotriva celor care au constituit uniunea, in folosul grupului pe care din vechime l-ati sustinut si sponsorizat intr-o maniera mascata! Stim cu totii cum ati particiat la expozitii cu un numar impresionant de rase de porumbei( asta atrage o “sponsorizare” consistenta prin plata taxelor pentru porumbei inscrisi) si cum pentru a fi recompensat corespunzator vi se atribuiau o multitudine de diplome si cupe ca drept “rasplata”! Ridicati securea fara sa cunoasteti multi dintre cei care au constituit si condus uniunea de-a lungul anilor, dar o faceti motivat de comenzile primite de la mai marii dv lideri! Ati fi putut sa fiti un columbofil foarte respectat daca nu ati fi intrat in cercul de vicii creat de cei pe care ii cunoasteti bine…Rezultatele se obtin prin munca, nu se cumpara! Ati mai atacat la comanda si arbitrajele! Ce stiti dumneavoastra despre arbitraje domnule Vrapciu? Va spun eu ce stiti! Stitii ca ele nu sunt corecte, indiferent cat de buni sau nu sunt arbitrii, atata vreme cat titlurile nu ajung la Brasov catre dumneavoastra! Legat de mult iubita dumnevoastra forma de organizare, federatia, invit pe toti doritorii sa verifice pe site-ul ministerului de finante bilantul pe 2014 al federatiei si de acolo vor intelege ca cei “noi” urmaresc delapidarea fondurilor uniunii asa cum au facut-o cu federatia! Incercati sa renuntati in a mai fi o persoana de atac pentru ca la varsta dumneavoastra nu va sta bine! ati fi putut sa fiti o persoana verticala cu mai mult tact in tot ceea ce intreprindeti, fara a citi texte de pe promterul indicat de diversii papusari. Daca ati trait toat viata pentru a fi o papusa in teatrul acesta columbofil va felicit! Dar nu uitati ca atunci cand teatrul trage cortina, papusile sunt aruncate in saci pana la urmatoarea reprezentatie. Va doresc numai bine si multa putere de analiza!

 6. Marius

  La data de 24.07.2015, pe site-ul porumbeideperformanta.ro, domnul Torino face atacuri la persoana fara nici o rusine, tinand cont ca dansul face parte dintr-un cerc de persoane destabilizatoare in scopul acapararii uniunii. Domnul Vrapciu posteaza un comentariu la comanda, aproape similar cu cel de aici(acelasi mesaj). Am postat uramtorul mesaj pe care Torino nu a catadicsit sa il valideze intrucat contine un adevar deranjant la persoana dansului, in schimb posteaza comentariul locotenentului Vrapciu. Va fac cunoscut comentariul meu, astfel incat sa vada domnul Torino ca cenzureaza inutil mesajele celor care nu ii sunt acoliti in tot circul pecare il face: ” Torino sa ne intelegem! Sa dea primul cu piatra cel care este nevinovat! Nu crezi ca s-ar putea sa fii printre cei care sunt loviti cu pietre? Despre arbitrajul de la Suceava te rog sa nu mai faci mentiuni, pentru ca faci parte dintre cei care au dezamagit, completand fisele intr-un mod deloc multumior! Sa nu uitam ca la perla columbofila a Romanaiei si anume Castaniul de Craiova, ai trecut pe fisa celui care l-ai punctat ca fiind CAMPION, exemplar care corespunde rasei sale!!! Aceasta mentiune face ca acel exemplar sa aiba calificativul cel mai slab, adica CORESPUNZATOR. Nu mai da te rog nimanui lectii pentru ca nu e cazul! In plus, te rog sa le spui ilustrilor nostrii colegi, cum mi-ai spus ca iti pare rau pentru mine, crezand ca eu “ma dau cu voi!”.Daca respecti catusi de putin activitatea mea, te rog sa te abtii de la comentarii prin care te incriminezi fara sa iti dai seama!
  Cu stima, acelasi Neagu!”

  • Ar fi pacat ca dl.Torino sa renunte la site,sincer,Marius,si ti-am si motivat asta de cateva ori.Iar vizavi de calitatile de arbitru al dansului(si mai sunt si altii…),cred ca la o examinare periodica privind cunostintele unora dintre colegii nostrii legate de standarde,modul de completare a fiselor de arbitraj,etc.,ai ramane CONSTERNAT!!!!!

   • Marius

    Attila, nu cred ca as ramane consternat…nivelul il cunosc foarte bine! Problema mare este ca ei nu si cunosc nivelul si se considera “meseriasi” in arbitraj! Stim noi bine cum si cat cunosc si tocmai asta este o problema pentru dansii. Teama ca vom demasca mascarada asta a falsilor arbitri, a campionilor fabricati este o mare problema a ilustrilor columbofili/campioni de carton, pe langa aceea de a acapara singurul organism organizatoric neviciat de dansii!

 7. john

  Apropo, poate ne lamureste “noua conducere aleasa” de ce a trebuit sa faca deplasarea la sedinta de la Metz 4 caraghiosi din care numai unul intelege o limba straina ? ca sa “i se inmaneze regulamentul expozitiei europene”, acesta putand fi descarcat oricand de pe site-ul official?Rugam trezorierul sa prezinte raportul de cheltuieli al “delegatiei” si sa vedem cate un raport de activitate pe sectiei pentru fiecare din personajele “care ne reprezinta”: Trambitas, Ciurea, Gatejescu.Singurul care a prezentat a fost dl. Tantareanu.Suntem si noi curiosi ce-or fi inteles ceilalti…iar daca au fost numai in plimbare sa dea toti banii inapoi!Sau poate la acestia se referea dl. Vrapciu?

 8. vrapciu mihail

  Vrapciu Mihail D-le Liviu Multumesc pentru raspusul dat si am inteles ca sunt doua dosare pe rol si asta nu era un secret Fostul presedinte contesta alegerile??Pai nu zicea ca candideaza in bloc si daca nu va iesi blocul demisioneaza toti Pai unde e cinstea?? Pai a inceput sa striga-ti hoti Uitati-va in curtea voastra nu exista niciun raport ,niciun audit nimic pana in martie 2015 CAT DESPRE FERESTRELE DESCHISE PE CARE LE-A DESCHIS D-L OTII Ele erau deschise mai de mult si de alti nu de el Un lucru este cert actualimente,ca SUNTEM IMPREUNA SI VREM SA FACEM LUCRURI BUNESI FIECARE SA-SI VADA DE TREBURILE LUI Un lucru mai vreau sa amintesc D-lui Neagu ca sunt un crescator cu peste1000 de exemplare,32 de rase romanesti si probabil cand aveam porumbei dinsul se uita pe gaura chei iar acum cred ca mai aveti dinti de lapte si casi la gura parerea mea si nu a d-lui TORINO bv27 07 2015

  • Marius

   Domnule Vrapciu sa nu uitati niciodata ca din urma vin intotdeauna oameni tineri cu putere de discernamant si destul de implicati! Nu cumva varsta sa va faca sa uitati ca importanta este calitatea si nu cantitatea! In 22 de ani de columbofilie a disparut si casul si gaura cheii. Si ca sa fiu clar, cum se face ca eu am cas si ma uitam pe gaura cheii, in timp ce…Florin Gatejescu, care este de aceeasi varsta cu mine, nu? Sa va spun eu de ce? Nu fac parte dintre cei care v-au acceptat strategiile la Federatie, minciunile si linguselile! Ca urmare am plecat catre cei care au fost capabili sa faca ceva pentru columbofilia romaneasca, mai mult decat sa creasca 1000 de porumbei (32 de rase).
   Cu stima,
   Marius N

  • Marius

   Observ ca va tineti de critici si atacuri catre persoanele care va sunt “dragi”! Daca tot criticati, incercati sa o faceti intr-o maniera placuta, prin texte usor de citit, scrise corect! Se pare ca la acest capitol dumneavoastra inca aveti “cas la gura”.
   Tinand cont de cele spuse de dumneavoastra “Fostul presedinte contesta alegerile??Pai nu zicea ca candideaza in bloc si daca nu va iesi blocul demisioneaza toti Pai unde e cinstea?? Pai a inceput sa striga-ti hoti”, trag concluzia ca v-ati bazat foarte mult pe faptul ca ceilalti vor renunta usor si astfel veti avea o cale neteda! V-ati inselat! Daca totul era corect probabil ca renuntau, dar tinand cont de maniera miselesca adoptata pentru acapararea Uniunii, va loviti de un zid greu de doborat!

  • anonim

   Greu cu limba asta romana…oare “lucrurile bune” pe care incepeti sa le faca “noua conducere aleasa” sa fie deplasarea la METZ la cei trei natarai(Gatejescu, Ciurea , Trambitas) care nu stiu sa vorbeasca nici o limba straina? Asteptam rapoartele lor de la sectiile unde au fost prezenti, daca nu le au, platiti cumva dl. Vrapciu in locul lor? daca era ceva de fundul lor nu cereau bani de la Uniune, sau cum zice Torino “cine vrea sa se plimbe, plateste”

 9. Dan

  Dl. Secretar de ce nu vreti sa nominalizati persoanele contestate penal? Este mare lucru Condriuc, Catea, Torino, Mergeani, Gatejescu…..

 10. ionut

  D-LE VRAPCIU, LASATI PROPAGANDA COMUNISTA DEOPARTE. DV NU VA NUMITI CRESCATOR NICI MACAR NU STITI SA TINETI UN PORUMBEL IN MANA, SANTETI DOAR UN DETINATOR DE PORUMBEI MULTI SI DE PROASTA CALITATE . FAPTUL CA EXPUNETI SUTE DE PORUMBEI NU VA DA DREPTUL SA VA NUMITI CRESCATOR IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI. NICI MACAR NU CUNOASTETI CE SCRIE IN STANDARDELE RASELOR PE CARE LE CRESTETI. FACETI PARTE DINTR-O CLICA CARE SI-AU DAT PREMII SI CUPE PE BANDA RULANTA IN EXPOZITII CU ARBITRAJE FACUTE PE PRIETENIE. ASA CA LASATIO MAI MOALE CU ACUZELE SI VEDETI-VA DE TREABA SI STUDIATI COLUMBOFILIA. ESTE DE LA SINE INTELES CA NU VA CONVINE SITUATIA DAR NU SUNTETI DV IN MASURA SA JUDECATI. NU MAI JIGNITI IN STANGA SI IN DREAPTA CA VA DATI ARAMA PE FATA SI LUMEA ISI DA SEAMA , DACA NU SI-A DAT DEJA, CINE SUNTETI SI CE URMARITI.

 11. vrapciu mihail

  VRAPCIU Mihail Am reusit sa va sensibilizez,prin cele scrise mai sus incepeti sa va aratati adevarata fata si deaceia va las In final cel mai intelligent cedeaza OCUPATI-VA IN CONTINUARE DE PROCESE Va doresc succes

 12. xulescu

  ..sa umble Trambitas pe la congrese pe bani “publici”,si sa nu avem de ex bani pt a aduce arbitri straini pt nationala este un lucru trist..DESTEPTAREA!

 13. VRAPCIU MIHAIL

  COMUNICAT REFERITOR LA SEDINTA FOSTULUI PREZIDIU AL UGCPPAMR CONVOCATA IN DATA DE 02-08-2015

  In primul rand doresc sa imi prezint scuzele de rigoare tuturor membrilor asociatiilor afiliate la Uniune pentru situatia jenanta in care ne aflam cu doar trei luni inaintea celui mai important eveniment de profil organizat de EE , si mai grav inaintea Expozitiei Nationale a Romaniei, eveniment pe care suntem obligati sa il organizam la un standard superior macar la nivelul evenimentului organizat de colegii nostri suceveni.
  Am castigat aceste alegeri impreuna cu o echipa valoroasa si cu sperante ca vom incepe rapid o serie de activitati in slujba colegilor nostri care ne-au acordat increderea lor.
  Nu am facut pana in prezent vreo remarca referitoare la culisele acestor alegeri din motive legate de masura si bun simt nu pentru ca nu am perceput exact scenariile puse la cale de o mana de oameni in primul rand nepriceputi la asemenea actiuni si care se dovedesc in continuare rau intentionati si naivi.
  AM DECIS SA CANDIDEZ LA ACEASTA FUNCTIE NU PENTRU CA AS DORI SA DELAPIDEZ FONDURILE UNIUNII SAU NU AS FI AVUT CEVA MAI BUN DE FACUT, CI PENTRU FAPTUL CA AM CONSIDERAT CA IMPREUNA CU O ECHIPA DE VALOARE PUTEM SCHIMBA IMAGINEA SI IMBUNATATII ACTIVITATEA ACESTEI ORGANIZATII.
  VA ASIGUR DE FAPTUL CA AM APRECIAT SI RESPECT IN CONTINUARE REZULTATELE TUTUROR DEMERSURILOR SI IMPLICIT IMPLINIRILE UNOR REPREZENTANTI CARE AU CONDUS DESTINELE COMISIILOR UNIUNII, IN PRINCIPAL IN DOMENIUL STANDARDIZARII RASELOR ROMANESTI DE PORUMBEI, ORGANIZAREA COMPETITIILOR CU PORUMBEI DE ZBOR, ORGANIZAREA UNOR MANIFESTARI REUSITE EXPOZITIONALE ORGANIZATE LA NIVEL DE ASOCIATIE, ZONAL SI NATIONAL, PARTICIPAREA LA COMPETITIILE INTERNATIONALE, ORGANIZAREA INTRUNIRII ARBITRILOR EUROPENI IN ROMANIA ETC, SI LE MULTUMESC CELOR CARE AU CONTRIBUIT DE-A LUNGUL CELOR ZECE ANI LA DESAVARSIREA ACESTORA.
  STIMATI COLEGI ESTE MOMENTUL SA INCETAM ACEASTA MASCARADA SI SA DEMONSTRAM CRESCATORILOR RESPECT SI BUN SIMT.
  Ii solicit domnului Grun, o persoana cu experienta si sper intuitie conferite de varsta si activitatea sa, precum si colegilor sai din fostul Prezidiu sa renunte la demersuri care ii discrediteaza in continuare, iar domnia sa personal sa inteleaga ca a pierdut in mod indubitabil , iar calea de intoarcere in structurile Uniunii este aceea spre o functie onorifica pe care o merita cu prisosinta.
  Este pacat sa devina din dirijor o simpla marioneta a unor indivizi care nici macar nu detin arta actuala a manipularii.
  De asemenea ii solicit domnului Cornea Mihai, aliatul principal al domnului Grun in angrenajul alegerilor un sigur lucru- sa isi aminteasca MODUL MIZERABIL IN CARE a fost aruncat din Uniune si mai mult sa fie constient ca in VIATA POTI CEL MULT IUBI TRADAREA, DAR NICIODATA PE TRADATORI.
  AVAND IN VEDERE FAPTUL CA ACEASTA SEDINTA DE PREZIDIU ESTE UNA CONVOCATA NESTATUTAR SI CU NERESPECTAREA LEGISLATIEI IN VIGOARE, DAR COROBORAT CU SITUATIA COMPLICATA IN CARE NE AFLAM VA PROPUN ADOPTAREA UNOR MASURI CARE POT CONDUCE LA IESIREA DIN ACEASTA CRIZA, PE CARE O EVENTUALA CONTESTARE A SEDINTEI DE PREZIDIU AR ADANCI-O INTR-UN MOD IREVERSIBIL
  1.NUMIREA CA INTERIMAR LA CONDUCEREA EXECUTIVA A UNIUNII A DOMNULUI ROSU ANTON, VICEPRESEDINTE VALIDAT ANTERIOR SI REALES AL UNIUNII, PANA LA DATA PRONUNTARII IN INSTANTA A UNOR HOTARARI IREVOCABILE,
  2.RESPONSABILIZAREA PRESEDINTILOR COMISIILOR,RESPECTIV DOMNII TANTAREA MIHAI, STANCIU ALEXANDRU, VARZESCU MARIUS, SORIN CONSTANTINESCU, TATIS COSMIN SI CIUREA MARIUS, UNII VALIDATI IN MANDATUL TRECUT SA DESEMNEZE PERSOANELE CAPABILE SI DISPONIBILE SA ASIGURE O DESFASURARE NORMALA A ACTIVITATII PANA LA PRONUNTAREA UNEI SOLUTII DE CATRE INSTANTELE DE JUDECATA, IN SENSUL ASIGURARII NOMINALIZARILOR PENTRU EXPO EE 2015 SI ADOPTAREA MASURILOR PREGATITOARE PENTRU ORGANIZAREA EXPOZITIEI NATIONALE LUGOJ 2015,
  3.IN CAZUL IN CARE ISI DORESTE O IMPLICARE ACTIVA IN INTREPRINDEREA ACESTOR ATRIBUTIUNI PROPUN INCLUSIV IMPLICAREA ACTIVA A DOMNULUI RADU CATALIN,FOST PRESEDINTE AL COMISIEI DE PORUMBEI DE AGREMENT
  4.FORMAREA UNUI SECRETARIAT CENTRAL AL UNIUNII CARE ARE CA ATRIBUTIUNE PRELUAREA DATELOR DE LA PERSOANELE DESEMNATE DE COMISII SI TRANSMITEREA LOR IN TIMP UTIL CATRE SECRETARUL FEDERATIEI FRANCEZE CHRISTIAN BINOIS,
  5.POSTAREA URGENTA PE SITEUL UNIUNII A PROGRAMULUI DE DESFASURARE PROPUS DE ASOCIATIA FAUNA LUGOJ , CU ATASAREA TUTUROR INSCRISURILOR CARE ATESTA DATELE
  6.MENTINEREA CA TITULAR AL ACTIVITATII FINANCIAR CONTABILE A DOMNULUI MOT DORIN DEOARECE IN OPINIA MEA ESTE UN OM DE BUN SIMT SI NEIMPLICAT IN MIZERIA ACESTOR CONFRUNTARI, MASURA VALABILA PANA LA DATA PRONUNTARII IN INSTANTA A UNOR HOTARARI IREVOCABILE
  Convocarea fostului prezidiu la acest moment este la prima vedere o gluma, pentru ca a trecut prea putin timp pentru o eventuala depanare a amintirilor, dar in esenta reprezinta o manevra a domnului Liviu Vasile fara precedent in vreo organizatie de profil din Romania, avand in vedere faptul ca fosta conducere si-a incheiat mandatul inaintea desfasurarii procedurii alegerilor.
  Domnul Ex – Secretar General, asumandu-si rolul de regizor al acestei tragicomedii nu a avut inspiratia ca macar sa ma anunte in calitatea mea de Presedinte ales al Uniunii despre intentiile domniei sale de intrunire a fostului Prezidiu, afland despre aceste manevre de la terte persoane din anturajul domniei sale.
  Domnul Grun alaturi de Clubul Columbofil Cibinul Sibiu au formulat apel impotriva unei hotarari executorii de modificare acte constitutive, Tribunalul Timis nestabilind termen pana la aceasta data si ulterior Clubul mentionat a formulat o contestatie , cererea fiind anulata pentru neindeplinirea cerintelor instantei de judecata, reprezentantul clubului formuland o cerere de reexaminare cu termen de judecat stabilit pentru data de 13-10-2015.
  STIMATE DOMNULE FOST SECRETAR GENERAL, AVAND IN VEDERE CA DESI NECUNOASTEREA LEGII NU TE ABSOLVA DE NERESPECTAREA EI, DEOARECE DUMNEAVOASTRA NU AVETI PREGATIRE JURIDICA VA FAC CUNOSCUT CONTINUTUL LEGAL APLICABIL SITUATIEI UNIUNII,CONDUCEREA ALEASA IN 2015 FIIND IN ACEST MOMENT IN SITUATIA VALIDARII PRINTR-O INCHEIERE EXECUTORIE CARE PRODUCE EFECTE PANA LA JUDECAREA APELULUI, CEEA CE INSEAMNA CA FOSTUL PREZIDIU NU MAI ARE VREO LEGATURA CU ACTIVITATEA UNUINII LA DATA DE 02-08-2015.
  Articolul 532 Procedura- NOUL COD DE PROCEDURA CIVILA
  (1) Cererea se judeca in camera de consiliu, cu citarea petentului si a persoanelor aratate in cerere, daca legea o impune. In caz contrar, judecata se face cu sau fara citare, la aprecierea instantei.
  (2) Instanta poate dispune, chiar din oficiu, orice masuri utile cauzei. Ea are dreptul sa asculte orice persoana care poate aduce lamuriri in cauza, precum si pe acelea ale caror interese ar putea fi afectate de hotarare.

  Articolul 533 Solutionarea cererii
  Instanta se pronunta prin incheiere, in raport cu toate imprejurarile de fapt si de drept ale cauzei, chiar daca nu au fost invocate in cerere sau pe parcursul procedurii.

  Articolul 534 Calea de atac
  (1) Incheierea prin care se incuviinteaza cererea este executorie.
  (2) Incheierea prevazuta la alin. (1) este supusa numai apelului, cu exceptia celei pronuntate de un complet al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care este definitiva.
  (3) Termenul de apel va curge de la pronuntare, pentru cei care au fost prezenti la ultima sedinta de judecata, si de la comunicare, pentru cei care au lipsit.
  (4) Apelul poate fi facut de orice persoana interesata, chiar daca nu a fost citata la solutionarea cererii, termenul de apel curgand de la data la care a luat cunostinta de incheiere, dar nu mai tarziu de un an de la data pronuntarii.
  (5) Apelul se judeca in camera de consiliu.

  In rest cu speranta ca veti inceta aceasta batjocura imi exprim regretul ca o serie de persoane de o autosuficienta si aroganta incredibile, neremarcati prin activitatea lor in vreun fel ,ci doar prin jocuri de culise , precum si nebagati in seama de cei pe care ii combat dialogheaza intre dumnealor despre subiecte pe care ei insisi nu au reusit sa le cunoasca pana in prezent.
  PRESEDINTE
  AV. ALEXANDRU FLORIAN GATEJESCU

  SECRETAR GENERAL

  DR. DINA MERGEANI

  DATA 31-07-2015

 14. VRAPCIU MIHAIL

  Din cauza nepublicarii comentariului de mai sus de catre administratorul site-ului, am recurs la aceasta procedura.

  • ALEXANDRU

   Hehehehehehe! Ce tare! “VRAPCIU Mihail Am reusit sa va sensibilizez,prin cele scrise mai sus incepeti sa va aratati adevarata fata si deaceia va las In final cel mai intelligent cedeaza OCUPATI-VA IN CONTINUARE DE PROCESE Va doresc succes”.
   De aici rezulta inteligenta dumneavoastra, stimabile! Nu ati putut sa va abtineti! Deci demonstarati ceea ce deja se stie si anume ca nu excelati deloc in inteligenta!

 15. xulescu

  ..ce frumos suna in:” viata poti iubi tradarea dar niciodata ,tradatorii”..parca ar fi o dedicatie pt dl dr Mergeani!. dupa acapararea puterii 100% va fi indisponibilizat!Bafta impostorilor parveniti!

 16. membru

  I mediul asociativ se va face ordine doar daca organele de finate si parchetele, vor incepe sa verifice la sange respecatrea legalitatii si sa trimita personajele compromise acolo unde trebuie. In rest lupte intre rechini… si galceava, pe unele personaje compromisele le cunosc bine am zeci de motive sa nu am incredere in astfel de oameni. Ei se catara tot mai sus uramrindu-si propriile interese, dispretuind legea si nu in ultimul timp pe mebrii de rand. Sunt zeci de situatii de incompatibilitate multi asa zisi arbitrii aflandu-se in C.D. ale cluburilor pe care le arbitreaza. Cum s-ar zice si proprietar de club, membru in consliu de administratie – si arbitru la clubul tau. Halal organizare….!

 17. ALEXANDRU

  “Este pacat sa devina din dirijor o simpla marioneta a unor indivizi care nici macar nu detin arta actuala a manipularii.” Acest citat, parte din mesajul de mai sus postat de domnul Vrapciu, spune foarte multe! “…arta actuala a manipularii…”- Intelegem ca autorul o detine foatre bine, din moment ce este capabil sa analizeze si sa incadreze personajele din aceasta “piesa de teatru”! Bine, bine! Nimic nu este nou! Se stiu ei foarte bine, cei in cauza, cum au fost sunati de catre cei care cunosc arta “noua” a manipularii, ca nu cumva sa dea curs celor ce se intampla . Cand generalul spune ca trebuie sa suflati in gogonele pana cand se coc, asa sa faceti! Poate ajungeti sa mancati o salata de rosii, coapte in urma efortului pe care il depuneti! Asta daca vi se permite…

 18. somebody

  Stimat domn Gatejescu! Va rog respectuos sa raspundeti la o intrebare simpla: la expozitiile la care ati fost organizator sau coorganizator au existat nereguli financiare?(Tg Mures,Craiova,etc).V-as sugera ca in loc de povesti de avocat cetoase, ilogice si incoerente ,sa clarificati aceasta suspiciune!
  Este foarte intersant fapul ca antiunionistii inversunati dupa ce au golit vistiera Federatiei,tin acuma ca prin orice mijloc sa devina sefi la Uniune unde in conturi exista aproape un miliard de lei(vechi)!

  • NelutG

   Raspunsul e simplu: pe unde a trecut Gatejescu acum e pustiu, n-a mai ramas nimic in urma lui, au platit toti crescatorii de porumbei de le-a sarit ochii toate deplasarile lui si ale acolitilor. Fara acesti bani la Uniune nu apareau candidatii astia seriosi!
   Cat despre tradari, de ce nu-l ia av. Gatejescu asa, pe genunchi pe dr. Dina, sa-i povesteasca Dina cum sta treaba cu ” tradarile mizerabile” iar Gatejescu cum se mai face “arta actuala a manipularii”, macar asa, sa nu moara nestiutori..

 19. ALEXANDRU

  Ar mai fi ceva…sa ne povesteasca cei care au condus Federatia, cum si in ce baza se incasau banii la expozitiile din 2006, 2007, tinand cont ca Federatia apare inregistrata abia din 2008!

 20. Rică

  Ia priviti un pic ce ziceam aici , s-au împlinit toate mai puțin circul care dureaza mai mult de trei luni .RUSINICA!!!!!!!!!!!!! ,,La Adunarea Generala ce sta sa bată la ușa dorim bafta iepurilor, porumbeilor , găinilor si altor pasari si animale mici . Cat despre crescători care s -au încumetat sa meargă ,,sa evite efectul de turma “, iar arbitrasii sa jure pe biblie ca nu-si mai arbitrează porumbeii ( și aia cumparati de la crescatori campioni) . De fapt poate la adunarea asta se inspira din alte sporturi . Poate din fotbal …. Ar fi foarte fayr play . … Adică arbitrul sa nu fie si jucator . Sa fie neutru . …. Dar deja visez. Ar fi prea frumos ……dar ce aud … Trrrrrr……suna ceasul …trezirea ….e adunarea cea Mare la Lugoj … E reala … Începe … Forfot mare …. Nici o surpriza … Aceleași fete cunoscute la Prezidiu … Cu mici modificări dar nesemnificative …. Parca suntem in Parlament ….toti spera dar doar spera … Începe … Se agit spiritele ….dar doar din interese … Neliniste la unii ( n-au venit toate Delegațiile care au promis ca ne votează) …curaj la alții (cu o palincuta un mic si o bere am mai captat cate o Delegație) . Un pic scandal la inscrieri ( Deh meteahna romanului – câțiva membrii fictivi nu strica) .trecem repede la treaba …dări de seama , Bugete , bilanțuri , -cifraraiele in care unu citește si toti ceilalți asculta fara sa înțeleagă ceva …. De fapt prind ei din citate niște sume cu multe zerouri in coada pe care le discuta apoi pe site-uri de specialitate ca fiind fraude . Bun trec cifraraiele …. Se trece la treaba . Expo nationala 2016 -ciogogarla mahmudia . Stop vine unu la microfon Nu se poate d-le : localitatea e in delta . Pe langa ca a mai fost o nationala acu 77 ani acolo in 2016 , DSV ul a anunțat gripa aviară … Așa e trebe alta locatie … Din sala răsuna vreo 10 locatii ca pe stadion … Pauza de masa …se reia propunerile la începerea prezidiului….ziua 2 cea mare …in sfârșit ALEGERILE – plăcerea romanilor … Acum vanzoreala creste … Fetele se înroșesc ….platforme program … Promisiuni ( inele EE gratis. Sponsori Gârlă , animale suflare cu aur, nutret gratis la animale cu alimentare centralizată ca apa la tara, vitamine si vaccinuri livrate gratis la ușa crescătorilor – fara taxa curierat cum e acuma, veterinar in carne si oase la ușa gratis 24 din 24 nu online, la nationala arbitrii străini – hop tresar un pic ….asta nu ar fi o prostie .. Dar ar fi prea frumos …. Intram iar in normalitate … Se votează dupa aburii lui Bachus ( pauza de masa e de vina) . Rugam intensificati votul … Majoritatea din sala sunt varsta a treia si nu pot conduce prin tara pe noapte … Propunerea se accepta … Rezultatele se anunța … Dar stupoare in sala sunt doar cei aleși votati … Adică pleacă ai noștri vin ai noștri … Nu dau nume … Se știu ei …vine alt an aceleași personaje același program ….pentru noi : Cotizațiile la zi , inele EE scumpe , comisie de omologare inexistenta, nationala cu fluierași jucatori ( va rog respectuos la următoarea nationala organizatorii de la Lugoj sa nu mai facă apel la asociații sa trimită delegați arbitri pe motiv financiar . Arbitrul ala duce porumbeii ( malamutii care ii are din targ de la Monor ) si ii face campioni ) …..a mai trecut o adunare … Rămâne Internetul …. Minunea tine trei saptamâni virtuale de postări : nestatutară , fraude ., din 2000 încoace , Costea , Margeani, Mesesan, Grun, si dai si lupta online …. BAFTA fazanilor, iepurilor, porumbeilor , găinilor si altor pasari si animale mici din Romania si EE . Toate le-am expus dar am uitat ceva …. Identitatea… Încă nu merita așa ca încă ma semnez ,, al vostru Rică ” fost venturianu,, ,

 21. George

  buna ziua ,

  noi ce vina avem sa asistam la aceasta lupta oarba pentru putere si bani ca altfel nu se explica …..columbofilul de rand ce trebuie sa inteleaga ,ca asa ati inteles dvs sa promovati aceasta pasiune in randul tinerilor ….pacat ca mai aveti si niste functii si o anumita varsta ,dar se pare ca in tara asta nu a mai ramas nici un pic de bun simt .imi pare rau ca asemenea oamenii au ajuns sa reprezinte columbofilia din Romania in tara si strainatate ,fara nici un plan ,fara nici o perspectiva ,fara nici un viitor …..se spune ca speranta moare ultima ,dar in cazul dvs a murit de mult .Mesajul este pentru ambele tabere care au uitat de pasiunea care pentru dansii se pare ca ,chiar nu a existat .

  • ALEXANDRU

   George ai dreptate doar pe jumatate! Te contrazic insa cu privire la implicarea unora pe care ii vezi doar razboinici inversunati pentru “putere”. Sunt printre ei oameni care incearca sa faca ceva, sa nu stea acasa spectatori. Pe cheltuiala lor, pe timpul lor! Daca nu ar fi si cei pasionati, acest “razboi” ar avea o singura directie si anume inscaunarea celor care vor sa fie acolo cu anumite scopuri si atunci chiar s-ar alege praful! Razboiul inseamna si apararea intereselor crescatorilor, nu numai goana dupa scaune! Dezamagirea crescatorilor care se zbat in incertitudine este cel mai grav efect al acestor actiuni. Va rog sa fiti mai atenti la tot ceea ce se intampla pentru a trage cele mai bune concluzii si nu in ultimul rand, daca se poate, sa fiti implicati in tot ceea ce inseamna uniunea, nu doar simpli spectatori care stau in tribuna si huiduie sau aplauda.
   Sperand ca m-am facut inteles, va urez toate cele bune!

 22. Rică

  Dle Alexandru la astia nu merita sa fii nici spectator .S-a terminat tot . S-a dus naibii si Uniunea si Federatia si EUROPEANA si Nationala si ……la anul ne comandam direct din Belgia inelele daca nu le punem cleme sau jucam in viitor …….la natural fara inele pe picioare . ….

  • ALEXANDRU

   Domnule Rica, atitudine abordata de dumneavoastra nu va ajuta niciodata cu nimic! Daca “ei” nu merita, trebuie cautati crescatori care au timpul si nervii necesari pentru a prelua stafeta si nu in ultimul rand sa vrea sa se implice in administrarea acestei uniuni…Dar toti cei care dau din gura si fac galerie pe margine, atunci cand sunt abordati pentru a se implica si pentru a fi responsabili de ceva care tine de buna functionare, dau bir cu fugitii! Nu ati vrea dumneavoastra sa fiti unul dintre cei care nu fug de responsabilitate? Pentru toti cei care sunt in frunte, pentru toti cei care sunt in tribune trebuie stiut ca cei care sunt la timona nu trebuie sa implementeze doar un sistem in care conteaza numai ideiile si deciziile lor! CRESCATORII SUNT CEI MAI IMPORTANTI! Fara ei uniunea nu exista!

 23. rica

  D-le Alexandru . Sa stiti ca fata de D-voastra …. eu sunt realist .Eu nu fug de responsabilitate . Dar am voie sa comentez ,, asa de pe margine cum spuneti Dvoastra ” ce vreau si ce gandesc…. Nu am jignit pe nimeni cu postarile mele iar daca D-voastra nu a-ti inteles ce se intampla cu breazla va mai repet odata : s-a dus naibii Federatia, s-a dus naibii Uniunea, s-a dus naibii participarea la METZ , s-a dus naibii nationala , inca mai ramanem cu inele EE ( daca nu se razgandesc ) si cu doua procese care se vor termina prin 2019 , iar in ceea ce va priveste cam tot asta faceti si D-voastra ca si mine pe aici : barfulite pe la colt de pagina . Bafta in continuare tuturor .

  • ALEXANDRU

   Domnule Rica, nu sustin ca ati fi jignit pe cineva…cat despre realism, sunt una dintre persoanele care a tras un semnal de alarma privitor la ceea ce urme sa se intample cu uniuniea( fapt care s-a si intamplat)! Cat despre Metz, vom fi reprezentati de catre crescatorii interesati…nu stiu insa cat de bine vom fi la nationala! Au deja loc actiuni menite sa discrediteze nationala, sincer imi pare rau de organizatori. Eu unul voi fi prezent intrucat este nationala crescatorilor si nu a taberelor care duc “razboiul”…
   Spor la exprimarea parerilor dumneavoastra! Sper sa aiba efecte pozitive!

 24. popan

  DESTEPTAREA!!! Vine nationala ,vine Metz si noi crescatorii ce facem?Pai facem bine ca de mult nu mai avem nici Uniune nici Federatii nici conducere nici comisii NIMIC,toate sunt contestate ,atacate in justitie{civil si penal] nimeni nu mai recunoaste pe nimeni toti sunt contestati ,blamati,injurati balacariti Asta-i UNIUNE? noi suntem seriosi?raspunsul sa ni-l dam cu totii E BALAMUC E lupta fara reguli si fara menajamente pentru privilegiul de a folosi in interes personal sau de grupulet banii membrilor simpli care au incapatanarea si naivitatea sa creada in in corectitudine ,progres ,bune intentii, ,in organizare serioasa e.t.c Adevarul dureros e ca nu suntem capabili decat de galceava.Ce seriozitate ,ce competenta ce democratie ?sunt dezamagit,la fel ca toti crescatorii de buna credinta de acest CIRC perpetuu!Pacat pentru munca sincer dezinteresata a multor crescatori care au o PASIUNE si care-si doresc o UNIUNE adevarata bine organizata si condusa de oameni competenti.,Daca nu facem repede ceva se termina si cu Uniunea si cu nationala si cu Metz si cu toate . Ce anume este de facutsa ne spuna cei care ne-au cheltuit banii si cei care vor sa ni-i cheltuie in viitor ,cei care ne-au adus in aceasta situatie de RASUL LUMII ..Cu stima pentru toti crescatorii de buna credinta!!!

 25. membru

  Aveti dreptate d-le Popan, trebuie precizat ca nu poate fi Uniunea mai performanta decat asociatiile care o compun. Prea multe asociatii sunt conduse de impostori care sifoneaza banii membrilor si manipuleaza voturile acordand discretionar titluri de campioni la animale sau pasari care nu au nimic comun cu standardele. Acestia isi exercita meteahna prin votul la Uniune unde merg fara a avea madat de la AG a asociaitiilor din care fac parte si influenteaza negativ si mandatul celor alesi la un moment dat la Uniune in mod subiectiv. Crescatorii performanti de buna credinta sunt inlaturati prin astfel de manevre josnice. Din pacate rolul statului in controlul aplicarii mecanismelor legale de functionare a asociatiilor nu se resimte. Nimeni nu este sanctionat pentru ca nu prezinta AG darea de seama sau bilantul contabil sau alte hotarari in forma scrisa. In CD ale asociatiilor sunt si arbitrii, care este o incompatibilitate grava. Cum ar fi ca un arbitru de fotbal sa fie si CA al clubului pe care il arbitreaza?! Cat despre democratie nici vorba. Discutiile in AG sunt acaparate de “guristi sau lideri de sindicat” care mint de ingheata apele, monopolizeaza timpul si trag sforile in realizarea propriilor interese. Despre respect si lege nu poate fi vorba, multi membrii oameni simplii nu-si cunosc drepturile iar statutul foloseste doar la judecatorie si este pastrat la secret de guristi..! Despre o evidenta genealogica serioasa nici atat, aceasta se margineste in a da numere intr-un registru si a incasa niste bani fara a se cunoaste adevarata origine a animalelor. Cenzorii sunt acceptati de catre instante fara a avea studii economice asa cum prevede legea si de multe ori se implica in “grupuletul” care fura banii membrilor in loc sa fie aparatorii patrimoniului. Dupa stiinta mea nici un cenzor nu a fost sanctionat pentru ca nu si-a indeplinit atributiile legale, dealtfel foarte importante pentru sanatatea economica a unei asociatii.Atunci se pune intrebarea un cresactor de buna credinta de ce s-ar lasa inselat de niste mici mafioti?! Alternative nu prea sunt, procesele dureaza si costa, plus stresul acumulat asa ca mai bine renuntam, dar este pacat in acest fel nu putem progresa, nu intamplator la ora actuala nu exista o rasa de iepure romaneasca omologata cu acte in regula sau o rasa de gaini etc.

 26. membru 2

  Stimate coleg, afirmatiile d-voastra sunt in parte adevarate si va sustin opiniile privind legimitatea multor reprezentanti care apar pe la adunarile generale fara a avea un bilant al asociatiilor.Deasemenea falsii cenzori propusi cu un anumit interes (vezi ultimii cenzori propusi de Dina Mergeani ca si reprezentantii de la sectia de Porumbei propusi tot de acesta, apropos, mai respira vreunul in ultimul timp? de Radu Catalin,presedintele sectiunii, prietenul lui Dina a mai auzit cineva?poate-i spune cineva ca-i in functie…)

  Cat despre omologari, aici nu aveti dreptate: in ultimii ani, au fost omologate 21 rase de porumbei romanesti si o rasa de gaini>Gat golas de Transilvania, care din pacate, pana in 2013, nu era omologata in Romania, dar aceste rase erau de ani de zile prezente in expozitii. Rase de iepuri omologate acum nu avem la nivelul Romaniei, dar timpul va confirma sau nu incercarile colegilor din Cluj.Ramane meritul unei parti a conducerii Uniunii care a inteles care este interesul crescatorilor chiar daca aceasta inseamna procese si cum spuneti-timp consumat.