Comunicat al Secretariatului UGCPPAMR

COMUNICAT

Secretariatul UGCPPAMR solicita ca toate procesele verbale in original rezultate din Adunarea Generala cat si cele din sedintele pe comisii insusite de dl. Mergeani Dina cu ocazia Adunarii Generale a UGCPPAMR desfasurate la Lugoj in perioada 25-26 aprilie 2015 sa fie returnate conducerii UGCPPAMR pana la 09.10.2015.
Mentionez faptul ca Tribunalul Timis a emis Hotarare DEFINITIVA, prin Decizia Civilă nr. 792/A din data de 04.09.2015, prin care se ”Respinge cererea petentei Uniunea Generala a Crescatorilor de Porumbei, Pasari si Animale Mici din Romania de operare a modificarilor in actele constitutive ale petentei, conform actului aditional si hotararii 1/2015 a adunarii generale a petentei, atestate sub nr. 23/26.04.2015 si 24/26.04.2015 de avocat Acrivopol Elena Bianca”. In urma emiterii acesteia toate modificarile de act constitutiv sunt nule, drept pentru care persoanele care considera ca au fost alese in cadrul adunarii generale nu pot sa isi exercite functiile din cadrul UGCPPAMR. In acest sens UGCPPAMR este condusa pana la urmatoarea Adunare Generala de aceeasi conducere care a fost in functie inainte de Adunarea Generala din 25-26 aprilie 2015.
Urmare a celor prezentate se invedereaza urmatoarelor persoane: Mergeani Dina, Chima Valentin, Gatejescu Florin sa inapoieze toate procesele verbale in original pentru arhivare la secretariat in conformitate cu art. 11.9 din Statutul UGCPPAMR, pana la 09.10.2015. In acelasi timp se invedereaza dl. Stanciu Dumitru sa restituie carnetele de arbitraj, atestatele si stampila pe care le-a primit prin procesul verbal de predare-primire incheiat cu Neagu Marius, pana la aceeasi data 09.10.2015.
In caz contrar, se vor aplica sanctiunile prevazute de legislatia in vigoare.

04.09.2015

Secretar general UGCPPAMR,
Liviu Vasile

Comments

  1. FRATILA DAN

    daca nu erau matrasite nu le ascundeau atat dl.secretar,sper ca o sa luati masuri in prezidiu impotriva celor care nu respecta statutul si legile

  2. john

    POATE VEDEM CAM CE “CONDUCATORI ONESTI” VROIAU SA CONDUCA! O GASCA DE EXCROCI,BOLNAVI DUPA FUNCTII SI SUGATORI DE BANI DE PROFESIE (VEZI GATEJESCU,MERGEANI, TORINO SI PRIETENII).
    TOTI TREBUIE SA DEA SOCOTEALA PENTRU CE AU FACUT !