Comunicat – Adunare Generala 2016

IN ATENTIA ASOCIATIILOR SI CLUBURILOR MEMBRE UGCPPAMR

In cadrul adunarii generale a UGCPPAMR ce va avea loc în perioada 21- 22 mai 2016  în Mun. Cluj se anuleaza de pe ordinea de zi următoarele puncte :

• Alegeri generale;
  • Primire de membri.

Acest fapt se datorează acțiunilor aflate pe rol la diferite  instanțe de judecată  astfel :

• Dosar nr. 2089/295/2015, reclamant Mergeani Dina – termen de judecata 17.05.2016, JUDECĂTORIA SÂNNICOLAU MARE;
  • Dosar nr. 2158/295/2015, reclamant Piussi Vittorio – termen de judecata necunoscut, JUDECĂTORIA SÂNNICOLAU MARE;
  • Dosar nr. 2406/295/2015/a1, UGCPPAMR aflata in litigiu cu: – ASOCIAŢIA CRESCĂTORILOR DE ANIMALE DE GENOTECĂ”LITORAL 2010 și ASOCIAŢIA COLUMBOFILĂ PENTRU PORUMBEI GALATENI DACIA BUCUREŞTI reprezentată de Av. GATAJESCU A.FLORIAN – termen de judecata 25.05.2016, Tribunalul Timiș;
  • Dosar nr. 2406/295/2015, UGCPPAMR aflata in litigiu cu: – ASOCIAŢIA CRESCĂTORILOR DE ANIMALE DE GENOTECĂ”LITORAL 2010 și ASOCIAŢIA COLUMBOFILĂ PENTRU PORUMBEI GALATENI DACIA BUCUREŞTI prin Av. GATAJESCU A.FLORIAN, termen de judecata necunoscut – Curtea de Apel Timișoara;
  • Dosar nr. 2104/30/2016, reclamant ASOCIATIA COLUMBOFILA PENTRU PORUMBEI GALATENI “DACIA” BUCURESTI – termen de judecata necunoscut, Tribunalul Timiș;
  • Dosar nr. 244/295/2016, reclamant ASOCIAŢIA COLUMBOFILA PENTRU PORUMBEI GALATENI DACIA BUCURESTI- reprezentată prin AV. GATEJESCU ALEXANDRU FLORIAN, -termen de judecata 24.05.2016, JUDECĂTORIA SÂNNICOLAU MARE;

Urmare a celor prezentate Uniunea Generala a Crescătorilor de Porumbei, Păsări si Animale Mici din România nu mai poate efectua modificări ale actelor constitutive (alegeri si primire de membri) până la finalizarea acțiunilor aflate în instanțele de judecată.

Adunarea generală se va desfășura în data 21.05.2016 între orele 11.00 – 17.00 . În cadrul desfășurării adunării generale vor avea drept de vot doar asociatiile membre conform tabelului anexat, dar vor putea participa și celelalte asociatii . Prezenta în ședință este permisa pentru un delegat de asociatie sau club.

Vă mulțumim pentru înțelegerea acordată și vă asigurăm că procedura de primire de membri va fi reluată  după finalizarea litigiilor .

Presedinte UGCPPAMR
Prof. Ernestin Grun