Anunt adunare generala UGCPPAMR

IN ATENTIA ASOCIATIILOR SI CLUBURILOR MEMBRE UGCPPAMR: ADUNAREA GENERALA A UGCPPAMR VA AVEA LOC IN  PERIOADA 25-26 APRILIE 2015 in  Mun. LUGOJ.

Asociatiile/Cluburile membre UGCPPAMR NU VOR AVEA DREPT DE VOT daca au dosarele incomplete sau nu au achitat cotizatia in contul uniunii pana la data desfasurarii adunarii generale – RO91RZBR0000060017370097  Raiffesen Bank .

Asociatiile/cluburile membre ale uniunii care nu au dosarul complet sunt rugate  ca pana la data de 25.04.2015 sa-si actualizeze dosarul existent la secretariat si sa-si achite cotizatia membrilor catre uniune realizata numai in contul mai sus mentionat. Dovada platii contravalorii cotizatiei pe anul in curs si tabelul  cu membrii asociatiei/clubului membru al UGCPPAMR (conform md. anexat), vor fi inaintate pe adresa de email – liviuvasile24@yahoo.com in format electronic, semnate si stampilate de presedinti, sau vor fi prezentate in adunarea generala. Lista candidatilor la functiile de conducere va fi afisata pe site-ul uniunii dupa data de 01.03.2015. Data pana la care candidaturile pot fi inaintate la secretariatul uniunii este de 28.02.2015.

Va multumesc pentru sprijinul si intelegerea acordata, apreciind mult disponibilitatea de a fi alaturi de ori de cate ori este nevoie .

 

In speranta unei fructuoase colaborari si in continuare,

Ion-Liviu Vasile
Secretar general  UGCPPAMR